Ekenäs musikförening tutar vidare!

Förbi | 2023-02-25

Styrelsen har varit igång sedan vårt bildande den 25 oktober 2022. Vi har fått Organisationsnummer, Bankgiro, Swish och har registrerat oss hos Kalmar kommun och arbetat med verksamhetsplanen. Hemsida och Facebooksida är under uppbyggnad. Mer information om det senare.

Vill du ha fortlöpande information om föreningens aktiviteter skicka epost till ekenas.musik@gmail.com.

Bli betalande medlem!

Nu är det dags för dig att stödja vår verksamhet genom att bli betalande medlem för 2023!

Du betalar in 200 kr på bankgiro: 5968-9000 eller swisha till 123 291 56 68.

Glöm inte att ange namn och e-postadress. Finns det inte plats att ange e-postadress skicka epost att du betalt in medlemsavgift till ekenas.musik@gmail.com så lägger vi upp dig som medlem.

Bjud gärna in dina vänner att bli medlemmar! Använda gärna denna inbjudan i PDF.

Inbjudan till årsmöte 21 mars kl 19

Föreningens första ordinarie årsmöte kommer att hållas 21 mars kl 19 i Ekenäs båtklubbs lokal.

Vi kommer att gå igenom sedvanlig agenda för årsmötet och presentera verksamhetsplanen för 2023. Det kommer att bli spännande och ett utmärkt tillfälle för dig att påverka och stödja föreningens verksamhet. Föreningen bjuder på fika.

Medlemsfest 2023 – 15 april i Bjursnäs bygdegård

Som första aktivitet bjuder vi in alla medlemmar att delta i vår medlemsfest i Bjursnäs bygdegård den 15 april. Kryssa i almanackan redan nu!

Som medlem kommer du att kunna bjuda in dina vänner. Det är viktigt att vi får meddelande om dina inbjudna gäster och ditt deltagande senast 10 april. Musikavgift 170:- per deltagare betalas innan (Bankgiro eller Swish – obs ange namn) eller på plats (Swish).

Vi kommer att bjuda på musik med tre band som spelar pop, rock och blues: Afternoon Rebels, Captain and the Crew och Blues box.

Förtäring i form av öl och vin och världens godaste smörgås (med prel. gravlax, brie/salami och vegetariskt alternativ) på Fåravikens rågbröd från Ekenäs hantverksbageri kommer att erbjudas till försäljning.

Ekenäs 2023-02-23

Styrelsen för Ekenäs musikförening

HTML is also allowed.